Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA SA Dayz || Day DayZ || Dedyk

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX

Już nie zajmuje się serwerem 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Został zmieniony system spawnu Zombie. Na gracza przypada 8 zombie które spawnują się co 5 sec. Gdy gracz wybije wszystkie zombie po 15 sec. spawnują się na nowo.

Z graczy w GZ zombie są rozdzielane na resztę. 

Naprawiono błąd który powodował że zombie widzi gracza nawet gdy kuca. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Nie polecam serwer zrobiony tylko pod pieniądze a tak to zero jakiegokolwiek  ładu. Logo, co to ma być ? Zabrudza tylko ekran jak połowa skryptów tam, ogólnie nic ciekawego tam nie ma. Serwer dla pieniędzy widać to po systemie baz. Gdy Administracja nazbiera wystarczającą sumkę zamkną serwer to jest gwarantowane.

Opublikowano

Ja tez nie polecam. Serwer zrobiony dla funu (a jest ich wiele) Naprawde zrobilibyscie cos lepszego... Na kazdym rogu lezy sobie najlepszy plecak w grze a pojazdy spotkasz co wioska.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Serwer nie jest zrobiony pod hajs, ceny baz są jakie są tylko z względu na to że nie mamy hostingu za 30zł lecz mamy cały serwer dedykowany.

Serwer będzie stał, oraz lecę też w kierunku innych serwerów gier typu cs, dod, tf itd...  Plecaki owszem może i się da znaleźć jednak i także łatwo stracić przez Zombie ;)

Pojazdów nie ma tak wiele, jest system który respi 1 pojazd co godzinę, w losowym miejscu losowy pojazd

Opublikowano
@ Odświeżam 

Opublikowano

Zostały wgrane nowe zabezpieczenia.

Opublikowano
@ Odświeżam 

Opublikowano
@ Odświeżam 

Opublikowano
@ Odświeżam 

Opublikowano

Serwer jak każdy inny,nie wnosi nic nowego i ciekawego w świat serwerów dayz MTA.Skoro macie swojego "skryptera" to mogliście się bardziej wysilić.

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Co z tego skoro nie masz bazy a żeby wygrać musisz takową posiadać bo gdzie ukryjesz namioty, przedmioty ? Może Ci się uda ale na drugi dzień wszystko zniknie. Na tym serwerze jest bardziej tryb P2W niż przetrwanie. Serwer sam w sobie nie jest ciekawy, brzydka grafika, zawalony ekran jakimiś zbędnymi duperelkami. Podsumowując serwer zrobiony tylko pod szybki zarobek widać to po bazach. Nie polecam z całego serca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...